Chingi textile urechi stoc Bucuresti

Romania, Harghita, Baile Tusnad
Publicat acum 11 luni
ID #856
1.00 Euro €
Chingi textile urechi stoc Bucuresti
Romania, Harghita, Baile Tusnad,
Publicat acum 11 luni

Descriere

Total Race Romania comercializeaza cu livrare din stoc Bucuresti : chingi textile ridicare cu urechi , chingi textile circulare ,chingi circulare negre pentru scene , teatru , sufe ridicare textile, chingi speciale cu protectii pentru tamburi de otel cu muchii taioase si ascutite , dispozitive ridicare din chingi textile, chingi construite in 2 straturi, chinga cu coeficient de siguranta 7:1, chingi productie Olanda, chingi cu tonaj pana la 200 tone, sufe cu lungimi la comanda, chingi de ridicare cu urechi pentru hale industriale, chingi de ridicare europaleti, chingi macarale , chingi ridicare pentru utilaje constructii, chingi de ridicare butoaie.
OFERTA SPECIALA BUY-BACK!!! Pentru orice chinga de ridicare pe care nu o mai folositi indiferent de producator, capacitate de ridicare, lungime si o predati la sediul nostru din Bucuresti primiti garantat 20 % discount din pretul de lista pentru o noua chinga de ridicare achizitionata.
Total Race Bucuresti este primul centru de reciclare pentru chingi de ridicare acreditat pentru Romania si Europa de Est de catre UTX Group.
Pentru mai multe detalii accesati : www.echingi.ro

 

Trimite Mesaj

  Seller's picture
  Privat
  Inregistrat pe 6. Nov 2017

  1.00 Euro €
  Trimite Mesaj Nici un numar de telxxxx

  Seller's info

  Seller's picture
  Privat
  Inregistrat pe Noiembrie 6, 2017

  Locatia anuntului

  Romania, Harghita, Baile Tusnad
  Bd..Uverturii Nr 69A